Over Lo-go!

logopediste Sophie Van Dijck

Ik behaalde in 2010 mijn Master in de Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KULeuven. Ik leerde veel op de schoolbanken en ik leer nog elke dag uit de ontmoetingen met kinderen en volwassen in de praktijk. Om mijn wetenschappelijke kennis op peil te houden, woon ik jaarlijks bijscholingen bij op vlak van leerproblemen, slikken en stem. Als lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL) blijf ik ook op de hoogte van de wetgeving en van nieuwe therapiematerialen.
 

 
visie

In het logo van de praktijk zijn lijntjes uit een schrift te herkennen. Deze lijntjes verwijzen naar het heen-en-weerschriftje dat elk kind krijgt. Ik schrijf hierin wat we oefenen en hoe het lukt. De ouders en de leerkracht kunnen er op hun beurt vragen of opmerkingen in kwijt.
Voor volwassen patiënten staan de lijntjes in het logo symbool voor levenslang leren. Elk leerproces verloopt met ups en downs, maar het is nooit te laat om bij te leren of om een gewoonte te veranderen.
Ik geloof dat leren het best verloopt als kinderen er plezier bij beleven en als volwassenen zich op hun gemak voelen. Een goede interactie vormt de basis voor een constructief leerproces.
We houden een realistisch doel voor ogen, en 3,2,1...go!, we gaan ervoor!

 
praktijk

De praktijk bevindt zich links van het huis.

kjdijerjneiejrenrl,ljerijeij
iej

Naast de oprit zijn twee parkeerplaatsen.

wachtkamer

          ggffgffg          kgg

ejr

                  ffffffffffffffffffffkkfffffkkkfffffffffffffff            dkee  

werkruimte

  kjjijkjkdjiejrenivjeirjjjjjjjjelllllllfr ejr LLLLLLlLLLLLL